Campanyes en Octavetes

SIGUES SABUT, DEPR╔N VALENCI└ - ESCOLA VALNEP

En Blau

     
     
 

Campanyes en Octavetes


Les campanyes en octavetes sˇn bones per que Ús poden repartir i difondre per tot arreu sense cap problema.

íDifondre-les!

 

 

El dia 03 de decembre de 2004 comenša la campanya, íSigues Sabut!, íDeprÚn ValenciÓ!.

En ella vullc fer que el major n˙mero de persones s'apunten ad este curs de Llengua Valenciana, puix en estos moments Ús quan mÚs falta fa que la Llengua Valenciana siga difosa per tot arreu, per tot lo mˇn.

L'idioma valenciÓ com molts autors han dit, Ús una llengua dolša i que s'estÓ parlant des de l'any 1300 aproximadament, ara, no podem deixar que uns quants pallassos nos furten lo que Ús nostre, pero no meu, no teu, sino de tots, de tots els valencians, la llengua Ús un be que no pertany a ning˙ pero que a la mateixa vegada, nos pertany a tots... pero a tots els valencians... i desprÚs, a tota l'humanitat.

íDefÚn la teua llengua materna!, íDefÚn el valenciÓ!, íParla en valenciÓ!
 

íSigues Sabut! íDepren valenciÓ! Escola ValNEP
 

Per aš˛ pots descarregar-te esta octaveta en format .pdf, en les quals trobareu una pÓgina en quatre imÓgens com a la de dalt, fotocopia-la i dividix-la en quatre i distribu´x-la, puix l'objectiu d'esta campanya Ús a soles distribuir les octavetes, que es reprodu´xquen d'un costat a un atre i que el sentir de que hi ha mÚs coses per descobrir s'apodere de qui la lligga. Que qui encara no conega suficientment el problema valenciÓ, siga conscient d'ell.

Porta-la al teu treball, colege, associaciˇ, centre deportiu, apartament, a la plaja, a la tenda a on vages a comprar, a on siga... i deixa un grapat d'octavetes, comentant al responsable del local en qŘestiˇ que diga a quÝ les agarre, que poden fer fotoc˛pies i distribuir-les als diferents llocs que estos freqŘenten i aixina successivament, mai es pot saber a on hi ha un valencianiste amic, aixina les octavetes aniran creixent per tota ValÚncia, i incl˙s en un poc de voluntat, eixira fora de la mateixa, i es reproduirÓ por tots les llocs.

Si te Ús possible entregar-la tambÚ en mÓ, pel carrer, en el metro, a la porta de la sŔu del teu govern auton˛mic... mai serÓ massa.

Hem de poder conseguir extirpar el catalÓ de les nostres vides per a deixar als nostres fills un idioma valenciÓ pur del que es senten orgullosos.

 
 
Octaveta 08

Descarrega't un pdf en quatre octavetes

 
 
 
   
 
 

Usuaris en llÝnea

En Blau pertany al Grup LLVS - Marš 2007