Campanyes en Octavetes

PARLEM VALENCI└

En Blau

     
     
 

Campanyes en Octavetes


Les campanyes en octavetes sˇn bones per que Ús poden repartir i difondre per tot arreu sense cap problema.

íDifondre-les!

 

 

El dia 18 de Setembre comenša una nova campanya en octavetes. Com sempre, esta campanya no tÚ data de finalisaciˇ, puix a soles pot finalisar quan a la nostra amada llengua valenciana se la deixe d'ofegar i afonar en la misŔria.

"Ni castellÓ, ni catalÓ. En la nostra PÓtria Valenciana, íParlem ValenciÓ!"

I mÚs alt es pot dir pero mÚs clar no.

Hem de tornar a dir acÝ, que tot quant ix de les nostres institucions p˙bliques ┐Valencianes?, a soles Ús catalÓ pur cru i dur, i els valencians estem cansats de que, tant per part del govern valenciÓ, com del catalÓ, com del govern central de Madrit se nos prenga el pel.

íValenciÓ, alša la teua veu! íPARLA EN VALENCI└!
 

íParlem en valenciÓ!
 

Per aš˛ pots descarregar-te esta octaveta en format .pdf, en les quals trobareu una pÓgina en quatre imÓgens com a la de dalt, fotocopia-la i dividix-la en quatre i distribu´x-la, puix l'objectiu d'esta campanya Ús a soles distribuir les octavetes, que es reprodu´xquen d'un costat a un atre i que el sentir de que hi ha mÚs coses per descobrir s'apodere de qui la lligga. Que qui encara no conega suficientment el problema valenciÓ, siga conscient d'ell.

Porta-la al teu treball, colege, associaciˇ, centre deportiu, apartament, a la plaja, a la tenda a on vages a comprar, a on siga... i deixa un grapat d'octavetes, comentant al responsable del local en qŘestiˇ que diga a quÝ les agarre, que poden fer fotoc˛pies i distribuir-les als diferents llocs que estos freqŘenten i aixina successivament, mai es pot saber a on hi ha un valencianiste amic, aixina les octavetes aniran creixent per tota ValÚncia, i incl˙s en un poc de voluntat, eixira fora de la mateixa, i es reproduirÓ por tots les llocs.

Si te Ús possible entregar-la tambÚ en mÓ, pel carrer, en el metro, a la porta de la sŔu del teu govern auton˛mic... mai serÓ massa.

Hem de poder conseguir extirpar el catalÓ de les nostres vides per a deixar als nostres fills un idioma valenciÓ pur del que es senten orgullosos.

 
 
Octaveta 07

Descarrega't un pdf en quatre octavetes

 
 
 
   
 
 

Usuaris en llÝnea

En Blau pertany al Grup LLVS - Marš 2007