Campanyes en Octavetes

FĎRA EL CATAL└ DE LES UNIVERSITATS VALENCIANES

En Blau

     
     
 

Campanyes en Octavetes


Les campanyes en octavetes sˇn bones per que Ús poden repartir i difondre per tot arreu sense cap problema.

íDifondre-les!

 

 

El dia 10 de Juliol de 2004, s'inicia la campanya, "íFora el catalÓ de les universitats valencianes".

Totes les Universitats del Regne de ValÚncia, per a vergonya del nostre Regne, estan fomentant, promocionant, defenent, recolzant, favorint... el catalÓ en detriment de la dolša i bella llengua valenciana.

íQUINA VERGONYA D'UNIVERSITATS PANCATALANISTES TENIM EN EL NOSTRE REGNE VALENCI└!

El rectorat de l'Universitat de ValÚncia, ha tornat a corroborar que el catalÓ Ús la llengua vehicular dins de l'Ómbit universitari, ademÚs de felicitar a Rosa Regßs per tornar a unificar els llibres escrits en valenciÓ i en catalÓ...

El rectorat de l'Universitat d'Alacant estÓ promocionant un traductor de catalÓ - castellÓ

La U.J.I de Castellˇ i les tres en general estan ensenyant filologia catalana en lloc d'ensenyar filologia valenciana.

íFORA TOT EL RECTORAT I ELS PROFESSORS AFINS!
 

íF˛ra el catalÓ de les universitats valencianes!
 

Per aš˛ pots descarregar-te esta octaveta en format .pdf, en les quals trobareu una pÓgina en quatre imÓgens com a la de dalt, fotocopia-la i dividix-la en quatre i distribu´x-la, puix l'objectiu d'esta campanya Ús a soles distribuir les octavetes, que es reprodu´xquen d'un costat a un atre i que el sentir de que hi ha mÚs coses per descobrir s'apodere de qui la lligga. Que qui encara no conega suficientment el problema valenciÓ, siga conscient d'ell.

Porta-la al teu treball, colege, associaciˇ, centre deportiu, apartament, a la plaja, a la tenda a on vages a comprar, a on siga... i deixa un grapat d'octavetes, comentant al responsable del local en qŘestiˇ que diga a quÝ les agarre, que poden fer fotoc˛pies i distribuir-les als diferents llocs que estos freqŘenten i aixina successivament, mai es pot saber a on hi ha un valencianiste amic, aixina les octavetes aniran creixent per tota ValÚncia, i incl˙s en un poc de voluntat, eixira fora de la mateixa, i es reproduirÓ por tots les llocs.

Si te Ús possible entregar-la tambÚ en mÓ, pel carrer, en el metro, a la porta de la sŔu del teu govern auton˛mic... mai serÓ massa.

Hem de poder conseguir extirpar el catalÓ de les nostres vides per a deixar als nostres fills un idioma valenciÓ pur del que es senten orgullosos.

 
 
Octaveta 06

Descarrega't un pdf en quatre octavetes

 
 
 
   
 
 

Usuaris en llÝnea

En Blau pertany al Grup LLVS - Marš 2007