Campanyes en Octavetes

PER IMPERATIU LLEGAL, ESTUDIE CATAL└

En Blau

     
     
 

Campanyes en Octavetes


Les campanyes en octavetes sˇn bones per que Ús poden repartir i difondre per tot arreu sense cap problema.

íDifondre-les!

 

 

El dia 19 de Febrer de 2004, s'inicia la Campanya, "Un chic, una vÝctima", puix tots els chics i chiques que ara estan estudiant ┐ValenciÓ? en l'escola, els obliguen, per imperatiu llegal, a estudiar catalÓ. A soles baste recordar el punt 5 de la llei de creaciˇ de la A.V.LL. i tots els acorts als que estÓ arribant esta.

A soles recordar que Ús inadmissible que dins de l'entitat mencionada, hagen 'acadŔmics' que a la seua vegada estiguen lligats al I.E.C.

La fi d'esta campanya Ús posar de manifest el descontent general que hi ha abans l'estudi del catalÓ en tots els centres docents. Per ad all˛, pots posar el teu nom, no fan falta llinages, el colege a on t'imponen per imperatiu llegal el catalÓ i enviar-ho al teu cap d'estudis, al teu director, a l'ajuntament del teu poble o ciutat, a la Conselleria d'Educaciˇ del teu poble o ciutat, a la Generalitat Valenciana, a la Diputaciˇ Valenciana, a les Corts Valencianes, a tots els partits polÝtics, al govern central, al ministeri d'Educaciˇ, a les Universitats de dins o f˛ra del nostre regne, a on cregues que pot servir per a defendre el nostre idioma valenciÓ, o simplement pega-lo en les parets, taulˇ d'anuncis...

L'idioma valenciÓ ben val un chicotet esforš, puix a soles erradicant el catalÓ dels nostres centres docents, podrem arribar en uns anys ha parlar en valenciÓ.
 

Estudie catalÓ per imperatiu llegal
 

Per aš˛ pots descarregar-te esta octaveta en format .pdf, en les quals trobareu una pÓgina en quatre imÓgens com a la de dalt, fotocopia-la i dividix-la en quatre i distribu´x-la, puix l'objectiu d'esta campanya Ús a soles distribuir les octavetes, que es reprodu´xquen d'un costat a un atre i que el sentir de que hi ha mÚs coses per descobrir s'apodere de qui la lligga. Que qui encara no conega suficientment el problema valenciÓ, siga conscient d'ell.

Porta-la al teu treball, colege, associaciˇ, centre deportiu, apartament, a la plaja, a la tenda a on vages a comprar, a on siga... i deixa un grapat d'octavetes, comentant al responsable del local en qŘestiˇ que diga a quÝ les agarre, que poden fer fotoc˛pies i distribuir-les als diferents llocs que estos freqŘenten i aixina successivament, mai es pot saber a on hi ha un valencianiste amic, aixina les octavetes aniran creixent per tota ValÚncia, i incl˙s en un poc de voluntat, eixira fora de la mateixa, i es reproduirÓ por tots les llocs.

Si te Ús possible entregar-la tambÚ en mÓ, pel carrer, en el metro, a la porta de la sŔu del teu govern auton˛mic... mai serÓ massa.

Hem de poder conseguir extirpar el catalÓ de les nostres vides per a deixar als nostres fills un idioma valenciÓ pur del que es senten orgullosos.

 
 
Octaveta 05

Descarrega't un pdf en quatre octavetes

 
 
 
   
 
 

Usuaris en llÝnea

En Blau pertany al Grup LLVS - Marš 2007