Campanyes en Octavetes

EL CATAL└ PER ALS CATALANS

En Blau

     
     
 

Campanyes en Octavetes


Les campanyes en octavetes sˇn bones per que Ús poden repartir i difondre per tot arreu sense cap problema.

íDifondre-les!

 

 

El dia 19 de setembre de 2003 s'inicia una campanya en la que la seua finalisaciˇ serÓ quan la A.V.LL. siga dissolta i el seu diccionari ortogrÓfic, el seu diccionari traductor i la seua gramÓtica mai vegen la llum, si aš˛ ocorre... hauran matat al valenciÓ.

Els poders polÝtics deurien de fer alguna cosa, ademÚs de mirar a un atre lloc i deixar que Catalunya imponga tot quant vullga impondre. Res, repetixc, res, Ús mÚs important que l'identitat d'un poble, i l'identitat del Regne de ValÚncia, la estÓ usurpant Catalunya.

Hem de ser, valencians sense complexos i demanar a veu en crit que, ╔S DISOLGA EL C└NCER QUE ╔S LA A.V.LL.

Difon esta iniciativa. Fes-la arribar fins a l'˙ltim racˇ de la terra.
 

El catalÓ per als catalans
 

Per aš˛ pots descarregar-te esta octaveta en format .pdf, en les quals trobareu una pÓgina en quatre imÓgens com a la de dalt, fotocopia-la i dividix-la en quatre i distribu´x-la, puix l'objectiu d'esta campanya Ús a soles distribuir les octavetes, que es reprodu´xquen d'un costat a un atre i que el sentir de que hi ha mÚs coses per descobrir s'apodere de qui la lligga. Que qui encara no conega suficientment el problema valenciÓ, siga conscient d'ell.

Porta-la al teu treball, colege, associaciˇ, centre deportiu, apartament, a la plaja, a la tenda a on vages a comprar, a on siga... i deixa un grapat d'octavetes, comentant al responsable del local en qŘestiˇ que diga a quÝ les agarre, que poden fer fotoc˛pies i distribuir-les als diferents llocs que estos freqŘenten i aixina successivament, mai es pot saber a on hi ha un valencianiste amic, aixina les octavetes aniran creixent per tota ValÚncia, i incl˙s en un poc de voluntat, eixira fora de la mateixa, i es reproduirÓ por tots les llocs.

Si te Ús possible entregar-la tambÚ en mÓ, pel carrer, en el metro, a la porta de la sŔu del teu govern auton˛mic... mai serÓ massa.

Hem de poder conseguir extirpar el catalÓ de les nostres vides per a deixar als nostres fills un idioma valenciÓ pur del que es senten orgullosos.

 
 
Octaveta 03

Descarrega't un pdf en quatre octavetes

 
 
 
   
 
 

Usuaris en llÝnea

En Blau pertany al Grup LLVS - Marš 2007