Campanyes en Octavetes

FORA LA AVL

En Blau

     
     
 

Campanyes en Octavetes


Les campanyes en octavetes sˇn bones per que Ús poden repartir i difondre per tot arreu sense cap problema.

íDifondre-les!

 

 

El dia 14 de juliol de 2003 s'inicia una campanya de la que el seu terme de finalisaciˇ serÓ quan la A.V.LL. siga dissolta, puix Ús la major metÓstasis del cÓncer que estÓ acabant en el valenciÓ, i encara que esta metÓstasis no siga l'˙nica, si que podria ser la primera en ser extirpada.

Els poders polÝtics, de moment no estan fent res per a ajudar al valenciÓ de l'atac frontal i brutal al que estÓ sent somÚs per part de les entitats p˙bliques catalanes, catalanistes i pancatalanistes, de dins o f˛ra de la Comunitat Valenciana, per aš˛ tenim que ser nosatres, el mateix poble quines hem d'eixir al carrer i defendre el nostre idioma abans de que aplegue la fi, abans de que el terme catalÓ siga incl˛s en l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana.

Fes-te eco d'esta nova campanya i difon-la.
 

Fora la AVLL
 

Per aš˛ pots descarregar-te esta octaveta en format .pdf, en les quals trobareu una pÓgina en quatre imÓgens com a la de dalt, fotocopia-la i dividix-la en quatre i distribu´x-la, puix l'objectiu d'esta campanya Ús a soles distribuir les octavetes, que es reprodu´xquen d'un costat a un atre i que el sentir de que hi ha mÚs coses per descobrir s'apodere de qui la lligga. Que qui encara no conega suficientment el problema valenciÓ, siga conscient d'ell.

Porta-la al teu treball, colege, associaciˇ, centre deportiu, apartament, a la plaja, a la tenda a on vages a comprar, a on siga... i deixa un grapat d'octavetes, comentant al responsable del local en qŘestiˇ que diga a quÝ les agarre, que poden fer fotoc˛pies i distribuir-les als diferents llocs que estos freqŘenten i aixina successivament, mai es pot saber a on hi ha un valencianiste amic, aixina les octavetes aniran creixent per tota ValÚncia, i incl˙s en un poc de voluntat, eixira fora de la mateixa, i es reproduirÓ por tots les llocs.

Si te Ús possible entregar-la tambÚ en mÓ, pel carrer, en el metro, a la porta de la sŔu del teu govern auton˛mic... mai serÓ massa.

Hem de poder conseguir extirpar el catalÓ de les nostres vides per a deixar als nostres fills un idioma valenciÓ pur del que es senten orgullosos.

 
 
Octaveta 02

Descarrega't un pdf en quatre octavetes

 
 
 
   
 
 

Usuaris en llÝnea

En Blau pertany al Grup LLVS - Marš 2007