Megalomanies Catalanes

TERRITORIS DE LA CORONA D'ARAGË

En Blau

     
     
 

Megalomanies Catalanes


Catalunya Ús un pou de megalomanies, de mentires tan grans com l'art megalÝtic.

A soles ells se les creuen, pero lo mÚs ro´n Ús que tracten de fer-se-les creure a tot lo mˇn.

 

 

Abans de llegir este chicotet text Ús deuria de llegir la megalomania nomenada Corona Catalano-Aragonesa, a modo d'introducciˇ, ad este nou deliri de grandea.

Imaginaris territoris de la Corona d'Aragˇ

Si ya s'ha llegit la megalomania anterior, ara volguera afegir que esta teoria Ús tan falsa com les monedes de plÓstic, puix encara que a pesar d'eixa uniˇ entre Ramon Berenguer IV i Petronila, i de que d'eixa uniˇ naixquera Alfons II, i de que este Ús convertira en rei d'Aragˇ, aš˛ no vol dir que Catalunya passe a formar part dels territoris de la corona d'Aragˇ, i molt menys ValÚncia...

Vullc posar un eixemple, si el nostre actual prÝncip Felip, es casa en una comtesa BritÓnica, ┐Es formaria el regne Hispano-britÓnic?, ┐Gran Bretanya passaria a formar part dels territoris espanyols? Puix no, crec que es veu ben clar.

D'una atra banda, han hagut reis en l'hist˛ria com Carles I, que fon, Carles I d'Espanya i V emperador d'Alemanya, pero aš˛ no du a que Alemanya pertanyguera a la corona Espanyola, ┐TambÚ Ús veu clar, veritat?

Tot aš˛ a soles nos du, a que eixa insaciable fam de poder de la maquinÓria catalanista, vol traure aigua d'a on no la hi ha, pero lo mÚs greu del tema Ús que estes propostes tan delirants sˇn recolzades des de les mÚs altes esferes.

Per una atra banda tenim que els territoris de la Corona d'Aragˇ ya no sˇn a soles els habituals que els catalanistes pinten com els dels pa´sos catalans, sino que estos s'han ampliat a gran part de Franša, tot Aragˇ, territoris de Terol... aš˛ vol dir que en un segŘent pas, els pa´sos catalans estaran formats per eixos territoris, aš˛ vol dir que els pa´sos catalans seguixen en plena expansiˇ... i lo pijor del cas, Ús que sent mentira tot lo que estan dient els catalanistes, no hi ha ning˙ que els pare.

Per a ilustrar estos desvarios i deformacions hist˛riques vullc apuntar dos pÓgines Uep. PÓgina 01, PÓgina 02.

Com final ad este redu´t text, vullc afegir, que no es pot tornar a reviscolar els territoris de la Corona d'Aragˇ sense mÚs, o per simple interÚs polÝtic, puix, ┐QuÚ passaria si tambÚ volgueren reviscolar-se el regne de ValÚncia, el regne de Navarra, el regne de Castella, el regne de Mallorca, el regne de Lleˇ, el regne espanyol, puix d'ell s'arribÓ a dir que, "en els seus dominis no Ús ponia el sol"?. íUna follia!. Puix aš˛ mateixa pensem tots.

Per cert, ┐Que dirÓ Franša de tot aš˛?

L'image d'amunt mostra la disposiciˇ de lo que els catalans concebien com territoris de la Corona d'Aragˇ. Image extreta d'esta pÓgina.


 

TERRITORIS QUE ELS CATALANISTES DIUEN QUE PERTANYEREN A LA CORONA D'ARAGË


...SI EL NOSTRE ACTUAL PR═NCIP FELIP, ╔S CASARA EN UNA COMTESSA BRIT└NICA, ┐╔S FORMARIA LO REGNE HISPANO-BRIT└NIC? ┐GRAN BRETANYA PASSARIA A FORMAR PART DELS TERRITORIS ESPANYOLS? PUIX NO...


...ELS PA¤SOS CATALANS SEGUIXEN EN PLENA EXPANSIË... I LO PIJOR DEL CAS, ╔S QUE SENT MENTIRA TOT LO QUE ESTAN DIENT ELS CATALANISTES, NO HI HA NING┌ QUE ELS PARE


...NO ╔S POT TORNAR A REVISCOLAR ELS TERRITORIS DE LA CORONA D'ARAGË SENSE M╔S, O PER SIMPLE INTER╔S POL═TIC...

 
 
   
 
 

Usuaris en llÝnea

En Blau pertany al Grup LLVS - Marš 2007