Megalomanies Catalanes

FEROă MUTILACIË DEL LLIBRE, TIRANT LO BLANC

En Blau

     
     
 

Megalomanies Catalanes


Catalunya Ús un pou de megalomanies, de mentires tan grans com l'art megalÝtic.

A soles ells se les creuen, pero lo mÚs ro´n Ús que tracten de fer-se-les creure a tot lo mˇn.

 

 

Esta megalomania tracta del famˇs llibre Tirant lo Blanch, mÓxim exponent de les lletres valencianes, escrit per Joanot Martorell, i que la propaganda pancatalanista ha mutilat feroš i brutalment.

Com Ús pot vore en esta pÓgina del llibre Tirant lo Blanch la qual Ús una ediciˇ en facsÝmil que es pot trobar en l'Institut LluÝs Vives, i impresa en l'any 1490 en ValÚncia. En el parÓgraf nomenat Deo GrÓcies, diu aixina, i aixina Ús pot llegir,

"... e apres en vulgar lengua valenciana."

I com tambÚ es pot vore en est atre facsÝmil d'una ediciˇ del llibre Tirant lo Blanch impresa en Barcelona en l'any 1873 i editada en l'any 1905, i que pots trobar en esta pÓgina d'Internet, tambÚ en esta ocasiˇ en l'Institut LluÝs Vives, es pot llegir i cite textualment,

" ... e apres en vulgar lengua valenciana... "

Puix bo, este parÓgraf que diu que el llibre Tirant lo Blanch de Joanot Martorell estÓ escrit en, Vulgar Llengua Valenciana, ha desaparegut per sancer de la majoria de les noves edicions del llibre, com eixample d'aš˛, tenim l'ediciˇ del Tirant Lo Blanch que fa molt poc de temps editÓ Edicions 62 junt a La Caixa, la qual ya en la seua primera pÓgina posa "Les millores obres de la lliteratura catalana". ┐Catalana?

Yo he buscat el seu ISBN, en la Uep oficial del ministeri d'Educaciˇ, Cultura i Deport, de pena. Puix en el camp, llengua, posa catalÓ, i en el camp, colecciˇ, posa, Les millores obres de la lliteratura catalana.

Em dona oix vore tanta mentira i usurpaciˇ, per part dels catalans.

Si el nostre idioma, la Llengua Valenciana, tinguera el seu propi ISBN, no passaria aš˛.

A qui corresponga, ┐QuÓn nos aneu a donar el nostre propi ISBN?

Per a tota la gent que puga accedir ad esta pagina vullc dir que Joanot Martorell fon VALENCI└, i que l'esplendorˇs llibre Tirant lo Blanch estÓ escrit en, VULGAR LLENGUA VALENCIANA.


 

FEROă MUTILACIË DEL LLIBRE TIRANT LO BLANC...E APRES EN VULGAR LENGUA VALENCIANA....ESTE PAR└GRAF QUE DIU QUE EL LLIBRE TIRANT LO BLANCH DE JOANOT MARTORELL EST└ ESCRIT EN, VULGAR LLENGUA VALENCIANA, HA DESPAREGUT PER SANCER DE LA MAJORIA DE LES NOVES EDICIONS DEL LLIBRE...SI EL NOSTRE IDIOMA, LA LLENGUA VALENCIANA, TINGUERA EL SEU PROPI ISBN, NO PASSARIA AăĎ.

 
 
   
 
 

Usuaris en llÝnea

En Blau pertany al Grup LLVS - Marš 2007