Megalomanies Catalanes

EL CATAL└, LLENGUA D'ESTAT

En Blau

     
     
 

Megalomanies Catalanes


Catalunya Ús un pou de megalomanies, de mentires tan grans com l'art megalÝtic.

A soles ells se les creuen, pero lo mÚs ro´n Ús que tracten de fer-se-les creure a tot lo mˇn.

 

 

El deliri dels catalans no tÚ fi, i aix˛ fa que les seues megalomanies es multipliquen dia darrere dia.

La parla catalana, ha tingut moltes dificultats per a poder arribar a ser una llengua, i encara no crec que siga una llengua, sino una variant del valenciÓ recolzada en molts diners.

AllÓ a mitat del sigle XX l'encomanaren a Pompeu i Fabra que fera un idioma d'a on hi havia a soles una forma grossera de parlar.

So Pompeu, feu lo que poguÚ puix ell no era fil˛lec ni res que si li pareguera, era quÝmic, aixina que l'home en tota la seua bona voluntat, omplÝ de punts i grafies rares, tot un sistema ortogrÓfic que per a alluntar-se de l'occitÓ, s'acostÓ perillosament al valenciÓ.

DesprÚs d'eix invent de laboratori, al que li digueren, catalÓ, comenšÓ la frenŔtica injecciˇ de diners i l'adoctrinament de la joventut, ensenyant catalÓ en totes les escoles catalanes com a primera llengua, deixant en alguns casos al castellÓ com a llengua estrangera.

DesprÚs comenšaren, (els diners manen) a ensenyar-lo en el nostre Regne de ValÚncia i en el Regne de Mallorca i darrerament en el Regne d'Aragˇ. D'eixa manera, als chiquets jˇvens que no saben tot lo que porta el tema darrere d'ell, accepten al catalÓ com lo que li diuen que Ús. O siga, estan utilisant el potencial humÓ que sˇn els chiquets, com arma de futur, dient-los totes les mentires que poden. íQue ne sˇn prou!

En l'actualitat, (agost de 2004), en l'actual govern central socialiste, en So Zapatero encapšalant al govern del PSOE, han trobat un caldo de cultiu favorable per ad ells, els catalans, i les seues Ónsies de grandea, puix els socialistes deuen de pagar el recolzament que els nacionalistes catalans estan fent al seu govern.

En aš˛ arribem a que una llengua de laboratori, feta en el sigle XX i recolzada en molts diners i molta, molta polÝtica, volen els seus creadors, els catalans, que siga llengua d'estat en el territori espanyol, junt al castellÓ. íQuina vergonya, desprÚs d'escriure aš˛ vaig a netejar-me les mans!

Pero no s'han conformat en aš˛, sino que a mÚs volen que l'Uniˇ Europea reconega al catalÓ com a llengua oficial en Europa, i per a que all˛ puga ser possible, s'han apoderat de tots els clÓssics valencians i mallorquins, de tota la cultura valenciana i mallorquina, de tots els valenciaparlants i els balearparlants.

El catalÓ creat per Pompeu, deu de quedar-se a on li toca, en la gent que voluntÓriament, i no a la forša com acostumen a fer els catalans, vullguen parlar-ho, i si aix˛ fora aixina, de segur que no arribarien ni al mig millˇ de catalaparlants, puix de les quatre provÝncies catalanes, hi ha mÚs gent que vol parlar en castellÓ que en catalÓ.

O siga; El catalÓ, ┐Llengua d'Estat?, ni a soles llengua de Catalunya.


 

EL CATAL└, LLENGUA D'ESTATLA PARLA CATALANA, HA TINGUT MOLTES DIFICULTATS PER A PODER ARIBAR A SER UNA LLENGUA, I ENCARA NO CREC QUE SIGA UNA LLENGUA, SINO UNA VARIANT DEL VALENCI└ RECOLZADA EN MOLTS DINERS.ALL└ A MITAT DEL SIGLE XX L'ENCOMANAREN A POMPEU I FABRA QUE FERA UN IDIOMA D'A ON HI HAVIA A SOLES UNA FORMA GROSSERA DE PARLAR.... O SIGA, ESTAN UTILISANT EL POTENCIAL HUM└ QUE SËN ELS CHIQUETS, COM ARMA DE FUTUR, DIENT-LOS TOTES LES MENTIRES QUE PODEN. íQUE NE SËN PROU!
 

 
 
   
 
 

Usuaris en llÝnea

En Blau pertany al Grup LLVS - Marš 2007